Alın artık şu 3 puanı

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Ankaraspor'a 2-1 yenilerek yeniden düşme endişesini yaşamaya başlayan Adanaspor bu gün sahasında Akhisarspor ile çok önemli ve zorlu bir müsabakaya çıkacak. Korkulu rüya görmemek için bu maçtan 3 puanla ayrılmaktan başka çaresi yok.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Ankaraspor'a 2-1 yenilerek yeniden düşme endişesini yaşamaya başlayan Adanaspor bu gün sahasında Akhisarspor ile çok önemli ve zorlu bir müsabakaya çıkacak.Korkulu rüya görmemek için bu maçtan 3 puanla ayrılmaktan başka çaresi yok.
Turuncu-beyazlılar, Akhisarspor maçının hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretindeki yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Teknik Direktör Arın, Akhisar maçının taktiği üzerinde durdu.
Arın, Akhisar maçının önemine dikkat çekerek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ileriki haftalarda korkulu rüya görmek istemediklerini söyledi.Antrenmanın ardından kampa giren turuncu-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.
Hakan ve Serdar yok
Bu arada, sakatlıkları nedeniyle takım kaptanları Hakan Çinemre ile Serdar Özkan’ın Akhisar maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi. Ankaraspor maçında oyuna sonradan giren Ozeoviç’in ise bu maçta sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.
HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ
Yeni Adana Stadyumu’nda Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılıklarını da Deniz Turgut ile Hüseyin Aylak yapacak.