Amatörlerin birleşmesini sağlayacağız

Gazetemizi ziyaret eden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen önceliklerini anlattı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevine talip olan Ramazan Çimen, son dönemde mevcut başkan Ahmet Bozan ve yönetiminin amatörler arasında ayrışmalara neden olduğunu ve başkan olması halinde amatörlerin kenetlenerek camianın barışmasını tesis edeceklerini söyledi.
FİKİRLERİ HARMANLAYACAĞIZ
Projelerinin Adana amatörünün daha iyi noktalara gelmesi adına önemli olduğunu ve her branştaki amatör takımların projelerini dinledikten sonra destek verdiğine vurgu yapan ASKF Başkan Adayı Çimen, “Amatör spor sadece futbolun amatör sporu anlamı taşımadığı için biz her branşı kucaklayıcı bir idarecilik yapmak için yola çıktık. Kırıp döken, ötekileştiren değil her zaman kucaklayan olacağız. Toplumun her kesiminin Adana amatörlerine ait fikir ve düşüncelerini ortak harman yaparak ASKF yöneticiliği yapacağız” dedi.
 
SİYASİ İKBAL PEŞİNDE DEĞİLİZ
Bu kentin sporuna uzun yıllar hizmet eden ve spor camiasının çok yakından tanıdığı bir kişi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olan bir yönetici olarak görev aldığını kaydeden ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, “ASKF’deki yöneticiliğimizin yol haritasını istişare yaparak, her spor kulübünün de bilgilerini toparlayarak yapacağız. Siyasetten uzak, siyasi ikbal peşinde koşarak değil amatörün emrinde olarak görev yapacağız. Ben bu beraberliği tesis etmek için yola çıktım. Hakkımızda hayırlısı ise Cenabı Allah bize bu görevi nasip etsin” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.