Anketler belirleyici olacak

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 31 Mart yerel seçimlerinde partilerinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağına ait saha çalışmalarının sürdüğünü ve anket çalışmalarının sürekli olarak yapıldığını kaydetti.
ADAYLARIMIZ BİLİNEN İSİMLER OLACAK
Bulut, bugüne kadar birilerinin aday olacağı yönündeki piyasada dolaşan sözlere fazlaca itibar edilmemesi gerektiğini belirterek ’15 Aralık tarihine kadar anket ve saha çalışmalarının değerlendirilmesi sonuçlanır ve aday açıklanır’ dedi. CHP’nin seçmeninin eğilimlerinin de anketler ile belirlendiğini ve ittifak konusunun da değerlendirmeler arasında yer aldığının altını çizen CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ‘CHP’nin adayları kamuoyu tarafından bilinen, tanınan, halkın itibar ettiği, hizmetleriyle kentini şahlandıracak nitelikte olduğuna inanılan adaylar olacaktır’ dedi.
HER İKİ İSME DE ADAYLIK YAKIŞIR DİYORUM
Kamuoyu önünde isimleri sıklıkla konuşulan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her ikisinden birisinin aday yapılıp yapılmayacağı konusundaki sorumuzu yanıtlayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ‘her iki ismin de siyasi tecrübesi ve alt yapısı yıllar öncelerine dayanır. Partinin yetiştirdiği öz evlatlarıdır. Belediye başkanlıkları dönemlerinde de önemli hizmetler yaparak halkının sevgisini kazanmış oldukları aşikardır. Genel merkezim tarafından her iki isimde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yapılır ise partimize yakışır, yaraşır. Her CHP’liye de düşen görev, adaylığı açıklanan arkadaşımıza sonuna kadar destek vermektir. Onun arkasında durmaktır. Bize de milletvekili olarak bu görev düşer. CHP’nin de seçim kazanması adına bütün imkanlarımızı seferber ederek çalışırız. Her iki isme de adaylık yakışır’ dedi.