Anlamlı davranış

Koronadan vefat eden arkadaşlarının adına SDS firması anaokul yaptıracaklar.

Çok ortaklı SDS isimli firma, koronadan vefat eden arkadaşları Ahmet Tufan Kalkan’ın ismini yaşatmak amacıyla Kozan’ın Şevkiye Mahallesi’nde 250 öğrenciye ev sahipliği yapacak bir anaokul yaptırma kararı aldı.
Kozan’daki imarda okul yeri gösterilen 50.Yıl Lisesi yanındaki toplamda 2,5 dönümlük arazinin içerisine 550 m2 oturum alanlı anaokulu yaptırarak bağışlamak kararı alan SDS A.Ş’nin adına Adana SDS Müdürü ve şirket ortağı Murat Erdoğan, SDS Madencilik Ltd. Şti. Müdürü Cenap Erol ve Banka Müdürü Can Karaoğlu ile Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Şevkiye Mahallesi Muhtarı Bilal Özdemir’de toplantıya katılarak böylesine önemli bir hizmete imza atmaktan mutluluk duydular.
Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, ilçeye böylesine önemli bir hizmeti kazandıracak SDS firmasının yetkililerine teşekkür etti. Kaymakam Gürçam, ilçede anaokullarda sınıf başına düşen öğrenci sayısının 35 olduğunu belirterek bu rakamın aşağıya çekilmesi için gayret sarf ettiklerinin altını çizdi.
Ahmet Tufan Kalkan’ın isminin verileceği anaokulu Kozan’a kazandıracak SDS A.Ş’nin yöneticilerinden Murat Erdoğan ve Cenap Erol’da ‘Şirket hissedarlarına teşekkür ediyoruz. Kozan’a böylesine güzel bir okulu kazandırabilirsek ne mutlu bizlere. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın Kozan’a olan sevgisi ve hizmet düşüncesi bizleri de heyecanlandırdı. Kozan’ın bizler için ayrı bir önemi var. İş ortaklarımız ve ailem adına böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok gururluyum. Kaymakamımıza bir kez daha huzurunuz da teşekkür ediyorum” diye konuştu.