Arın'la yeni sayfa açmak istiyorlar

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı maçta Boluspor'u yenerek sezon sonuna kadar takımın başına getirilen Teknik Direktör Eyüp Arın ile yeni bir sayfa açmak istiyor.

-. Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı maçta Boluspor’u yenerek sezon sonuna kadar takımın başına getirilen Teknik Direktör Eyüp Arın ile yeni bir sayfa açmak istiyor.
 
Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar, dün sabah saatlerinde önce hava yoluyla Ankara’ya gitti. Kafile daha sonra karayoluyla Bolu’ya geçti. Burada Eyüp Arın nezaretinde son çalışmasını yapan futbolcular, hazırlıkları tamamladı ve kamp yaptıkları otelde maç saatini beklemeye başladı.
 
Bu arada, Adanaspor A.Ş.,  yönetimi yaptıkları açıklamada Gençlik ve Gelişim Sorumlusu Eyüp Arın’ın sezon sonuna kadar Teknik Direktör olarak takımın başında olacağını duyurdu.
HAKEM ALİ ŞANSALAN
Bu arada,  Bolu Atatürk Stadı’nda Saat 13.30’da başlayacak maçı hakem Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını da Serdar Diyadin ile Cem Özbay yapacak.

Adanaspor Boluspor