Arın: Öz güvenimiz arttı

TFF 1. Lig'de 8 hafta sonra deplasmanda Boluspor'u 2-1 yenen ve rahat bir nefes alan Adanaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, bu galibiyetle futbolcuların öz güvenlerinin arttığını söyledi.

TFF 1. Lig’de 8 hafta sonra deplasmanda Boluspor’u 2-1 yenen ve rahat bir nefes alan Adanaspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, bu galibiyetle futbolcuların öz güvenlerinin arttığını söyledi.
Turuncu-beyazlıların Bolu deplasmanında 3 puanla dönüp puan cetvelinde biraz olsun rahatlaması camiayı ve taraftarlar büyük sevince boğdu. Taraftarlar sosyal medya üzerinden Teknik Direktör Eyüp Arın ile takım kaptanlığına getirilen ve attığı golün yanı sıra sergilediği futbolla büyük beğeni toplayan Serdar Özkan başta olmak üzere tüm futbolcuları tebrik yağmuruna tuttular.
Taraftarlar, futbolculardan ligin sonuna kadar aynı performansı göstererek puan cetvelinin üst sıralarında yer almalarını istediler.
ÖZ GÜVENLERİ ARTTI
Adanaspor Teknik Direktör Eyüp Arın, karşılaşma sonrası hem güven toplamak hem de maç kazanma alışkanlığı elde edebilmek için önemli bir maç oynadıklarını söyledi. Arın, "Bu galibiyetle oyuncularımızın öz güvenleri arttı. Kazanarak rahat bir nefes alma imkanı sağladık. Sahada iki takım da centilmence mücadele etmeye çalıştı. Canla başla oynadı. Boluspor oyuncularını kutluyor, kendi oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.
HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR
Bu arada, turuncu-beyazlılar hafta sonu sahasında yapacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Osman Yereşen Tesisleri’nde başlayacak.