Arın, ''Sezonun en zor ve önemli maçını oynayacağız''

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Eyüp Arın, hafta sonu Samsunspor zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, zorlu müsabakayı kanarak alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, hafta sonu Samsunspor  zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, zorlu müsabakayı kanarak alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak istediklerini söyledi.
Arın,  1 Nisan Pazar Günü saat 15.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda  yapacakları Samsunspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi  şekilde değerlendiklerini söyledi.
Hafta sonu Atiker Konyaspor ile özel bir hazırlık maçı yaptıklarını anımsatan Arın, şöyle konuştu:
‘’Karşılaşma, oynayamayan oyuncularımızın fiziksel durumlarını görmek adına gerçekleştirdiğimiz bir hazırlık maçıydı. Bu hafta çalışmalarımızı iyi yapıp Samsunspor maçına çıkacağız. Adanaspor’un bu sezon ki en zor ve en önemli maçı bana göre. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Rizespor  karşısındaki oyunumuz Adanaspor’un gerçek oyunudur. Biz kaybedeceksek bile bu şekilde kaybedelim. Deplasmandan alının bu kıymetli puan bizi ateşleyecektir. Ben oyuncu grubuma güveniyorum. Bu hafta kazanıp alt takımlarla olan puan farkını açmak istiyoruz. Sahada yüzde yüzünü verecek bir Adanaspor izleyeceğimizden şüphem yok.’’