Arslan, ''Etkili Adanaspor göreceğiz''

Adanaspor'un Bolu'da başlayan 3. Etap kampı yoğun şekilde sürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan, takıma yeni futbolcuların katıldığını uyum sürecini aştıklarında, daha etkili bir hale geleceklerini söyledi.

Adanaspor’un Bolu’da başlayan 3. Etap kampı yoğun şekilde sürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan, takıma yeni futbolcuların katıldığını uyum sürecini aştıklarında, daha etkili bir hale geleceklerini söyledi.
Turuncu-beyazlılar 3. Etap kamp çalışmalarında sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapıyor. Bir saati aşkın süren antrenmanlarda futbolculara yüklemeler yapılıyor. Turuncu-beyazlılar yarın Gençlerbirliği ile ikinci hazırlık maçını yapacak. 29 Ağustos’ta ise Osmanlıspor ile karşılaşacak.
Teknik Direktör Cihat Arslan, kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini ve futbolcuların çalışmalarından memnun olduğunu söyledi. Takıma yeni futbolcuların katıldığını belirten Arslan, ‘’Uyum sürecini kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Yeni futbolcular takıma uyum sağladıklarında daha etkili bir Adanaspor göreceğiz’’ dedi.
 

Adanaspor Cihat Arslan