ASKİ'den Ceyhan atağı

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin yıllardır biriken sorunlarını çözmek adına başlattığı hamlede yönünü Ceyhan'a çevirdi.

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin yıllardır biriken sorunlarını çözmek adına başlattığı hamlede yönünü Ceyhan’a çevirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ASKİ’de Genel Müdür Nesrin Vursavuş başta olmak üzere ASKİ kurmayları ile bir araya gelerek ilçedeki ASKİ çalışmalarını değerlendirdiler.
SU İSALE HATTINI TAMAMLAYACAĞIZ
Başkan Zeydan Karalar, son 30 yıldır bir türlü çözümlenmeyen ancak bugüne kadar hep çözümlenmesi adına söz verilerek yapılmayan hizmetleri yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek ASKİ’nin Ceyhan’a giren ekiplerinin su isale hattını tamamlayarak çıkacağını ve işleri de hızlandıracağını söyledi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ise Karalar’a teşekkür ederek ilçenin diğer sıkıntılarını da dile getirip birlikte hareket ederek Ceyhan’ı hizmete boğmak istediklerini kaydetti. ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş ise kurum olarak bugüne kadar ilçelere yapılan hizmetlerden bahsedip Ceyhan’da gelinen noktaya değindi. Başkan Karalar’ın talimatları doğrultusunda pandemi döneminde dahi hizmetlerini sürdürerek başarılı bir yönetim göstermenin gayretini sarf ettiklerinin altını çizdi.