Aslan: Fikirden girişime yolunda ilerliyoruz

Türkiye genelinde önemli hizmetlere imza atan Girişimci İşadamları Vakfı'nın Adana Şube Başkanı Cengiz Aslan, fikirden girişime yönelen projelerin desteklendiği önemli etkinliklere imza atan vakıflarının Adana'da kısa zamanda açılışlarını yaparak hizmetlerini sürdüreceğini söyledi.

Türkiye genelinde önemli hizmetlere imza atan Girişimci İşadamları Vakfı’nın Adana Şube Başkanı Cengiz Aslan, fikirden girişime yönelen projelerin desteklendiği önemli etkinliklere imza atan vakıflarının Adana’da kısa zamanda açılışlarını yaparak hizmetlerini sürdüreceğini söyledi.
Türkiye’de girişimciliğin gelişmesini desteklemek ve girişimci iş adamları arasında iletişim ve koordinasyonu sağlamak amacı ile kurulan vakfın Adana’da önemli hizmetler üretmek adına yola çıktıklarının altını çizen Başkan Aslan, üniversite ile işbirliği yaparak girişimciliğe yatkın olanların tespit edilip sanayici, ihracatçı ile bir araya getirmeyi de hedeflediklerini söyledi. Başkan Cengiz Aslan, usta çırak ilişkisi içinde düzenleyecekleri yarışmalarla girişim ruhu taşıyan gençleri kazanacaklarını ifade etti.
Proje yarışmaları düzenleyen vakfın Sarıçam İlçesi’nde hizmet binası kazandığını ve Konya’da düzenlenecek olan fuara Adana’dan da  yarışmacıların katılacağını söyledi. 7 kişilik yönetim kurulu ile istişareler yaparak genelde yeni yetişen neslin eğilim alanı olan yazılım, e ticaret gibi konularda projelerinin değerlendirilmesinin de öncelikleri arasında yer aldığını kaydetti. Vakfın Adana Şubesi’nin Ekim ayında açılışının da yapılacağı belirtildi.