Ataş'tan belediye yönetimine sert eleştiri

Seyhan Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi olan Ahmet Ataş, belediye yönetiminin duyarsız davranarak meclis üyesi olmasına karşın kendilerine bilgi verilmeyerek ayak süründüğünü belirtti.

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi olan Ahmet Ataş, belediye yönetiminin duyarsız davranarak meclis üyesi olmasına karşın kendilerine bilgi verilmeyerek ayak süründüğünü belirtti.
Meclisin Temmuz ayı oturumunda söz alan CHP’li Meclis Üyesi Ahmet Ataş, kendisinin belediye meclis üyesi olmasına karşın istemesine rağmen bilgi ve belgelerin verilmediğini sadece Kadir Özdemir’in biriminden yanıt geldiğini söyledi ve bu konunun acilen düzeltilmesi gerektiğinin altını çizdi. Ataş, başkan Zeydan Karalar’ın iyi niyetinden endişe duymadığını belirterek sözlerine devam etti ve ekledi.
‘Seyhan Belediyesi’nin engelli hakları birimi var. Oturup çay kahve içiyorlar. Gördüğüm odur ki temsil ettiğim kurumum ve ben devre dışı bırakılıyor. Bunun nedeni nedir bilmiyorum. 4 yıl boyunca Seyhan Belediyesi’ne adım atmadım. Kent Konseyi kuruldu. Beni orada da devre dışı bıraktınız. Bunun nedeni nedir? Allah var inkâr edemem. Zeyrdan Karalar engelli arkadaşlarımızdan 3-5 kişiyi işe aldı. Hakkını teslim edeyim. Kendisi iyi niyetli ancak iyi bilgilendirilmeden belediyeyi yönetmeye çalışıyor’