Ataşbak, başarılı sporcuları kutladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Dünya Şampiyonasından Madalya İle Dönen Muay Thaicileri Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, geçtiğimiz hafta Tayland'da gerçekleştirilen Muay Thai Dünya Şampiyonasından madalya ile sporcu ve antrenörleri makamında kabul etti.
Ataşbak, Muay Thai branşında Adana'nın büyük bir ivme kazandığını söyleyerek antrenörlerden müsabakalar hakkında bilgi aldı.
Gidilen bütün müsabakalardan madalya ile kente dönülmesi Adana için büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Ataşbak, " Tayland'da gerçekleştirilen müsabakalarda bir Dünya Şampiyonluğu ve iki Dünya üçüncülüğü elde etmek oldukça zor. 89 ülkeden binlerce sporcunun mücadele ettiği karşılaşmadan derece ile dönen sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörleri ile sporcularımızın ailelerini kutluyorum. Genç yaşta bu başarıları almak kolay değil.  Göstermiş olduğunuz başarılı performanslarınızı ileri ki yıllarda da gösterdiğiniz takdirde başarı sizinle gelecektir" diye konuştu.
Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasına 5 sporcu ile katıldıklarını ve bunun üç tanesinin derece yaptığını belirtti.
İncetaş, " Sporcularımızın gayretleri ve azimleri başarıları getiriyor. İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'ın destekleriyle de bu başarılar taçlandırılıyor. Bize verilen desteklerleri boşa çıkartmamak için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Desteklerinden dolayı l Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a, sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
-KİMLER DERECE YAPTI?-
Gerçekleştirilen müsabakalarda  51 kilo Alt Genç kategorisinde Fahrettin Bertan Dünya Şampiyonu, 42 kilo Genç Bayanlar kategorisinde Berfin Eftelya Güder Dünya Üçüncüsü ve 44 kilo Minik erkekler kategorisinde Kerem Çözer Dünya üçüncüsü oldu.
Ayrıca ziyarette Antrenörler Naim Ayçiçek, Metin Kemik ve Hasan  Güder'de hazır bulundu.

Muay Thai dünya şampiyon