Ataşbak'tan spor kulüplerine ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Öz Anka Ares Spor kulübünü ziyaret etti

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana'da faaliyet gösteren Öz Anka Ares spor kulübünü ziyaret etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbakş, Adana´da Yeni açılan Karate ve Fitness Kulübü olan Öz Anka Ares Karate Spor Kulübünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette sporcularla tek tek tanışarak sohbet eden  İl Müdürü Ataşbak, karate branşının önemine değinerek  çocuk ve gençlerimizin geleceğe donanımlı ve iyi yetiştirilmesi için kurum olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve bu tür projelere her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Çeşitli tekniklerle antrenmanı renklendiren başarılı sporcular, antrenman sonrasında İl Müdürü Ataşbak'la sohbet etme imkânı buldular. Ataşbak, kulübün eğitmeni olan 3 Dan  2.Kademe Karate Antrenörü Gündoğan Özdoğan’ı ve sporcuları çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak daha sonra Öz Anka Ares Salonunda çalışmalarını sürdüren fitness  öğrencileriyle sohbet etti. Spor yapmanın her yaşta sağlığın anahtarı olduğunu vurgulayan Abdulkadir Ataşbak, salon yöneticilerini spora ve sağlığa verdikleri hizmet dolayısıyla kutladı.
Ziyaretten oldukça  memnun kalan sporcular ve Antrenör Gündoğan Özdoğan,  Karate Federasyonu bünyesinde Adana'da İlk ve Tek olan Kiyokushin Karate tekniklerini sporculara öğrettiklerini belirtti. Özdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ataşbak ve Elit Haber İmtiyaz Sahibi Erol Şennur 'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Abdulkadir Ataşbak ziyaret