Ataşbak, TSYD Şube yönetimini kabul etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, TSYD yönetimini kabul ederek spor medyasıyla ilişkileri geliştireceklerini söyledi.

Ataşbak, 2 buçuk ay önce başkanlığa seçilen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Kurtul Çakın, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan İşisağ, Ergun Kara, Hasan Hüseyin Türk ve Tevfik Dinçkalmış’ı makamında kabul ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Sporun gelişmesinde spor medyasının önemine değinen Ataşbak, gazetecileri mesai arkadaşları gibi gördüğünü belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle anlattı:
“Spor etkinliklerimiz hayli yoğun geçiyor. Bu hafta hem Offshore Dünya şampiyonası ve Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Spor müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Adana’nın sporda gelişmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle faaliyetlerimizi kamuoyuna duyuran spor medyasıyla ilişkileri geliştireceğiz. Spora hizmet eden, emeği geçen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Ortak hedefimiz, kentimizi sporda hak ettiği yere taşımaktır. Bunda da gazetecilerin katkılarını asla inkâr edemem.”
İlk fırsatta TSYD Şube başkanlığını ziyaret edeceğini belirten Ataşbak, spor medyasının başta yapımı süren yeni Adana Stadı, 5 Ocak Fatih Terim Stadı ve diğer tesislerde görevini kolaylaştırmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.
-Şube Başkanı Çakın: “Sporda Çıtayı Yükseltmek İçin Koordineli Çalışacağız”-
TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, göreve yeni geldiklerini ifade ederek Adana’yı sporda daha iyi yerlerde görmek istediklerini ifade ederek, yönetimini kabul eden il Müdürü Ataşbak’a teşekkür etti.
Çakın, sporda çıtayı yükseltmek için koordineli çalışacaklarını kaydetti.