ATF'DE YENİ DÖNEM

Genel Başkan Cenap Erol güven tazeleyip yeni yönetimle yola devam ediyor.

Kısa adı ATF olan Adana Toros Dernekleri Federasyonu’nda genel kurul gerçekleştirildi ve genel başkanlık görevini sürdüren Cenap Erol güven tazeledi.
Genel merkez binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Genel Başkan Cenap Erol bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsedip ‘önümüzdeki süreçte federasyon olarak bölge insanımızın ekonomisini güçlendirecek, yerel yönetimlerin işlerini kolaylaştıracak, kentin değerlerini ön plana çıkaracak, ülke ve Dünya gündeminde önemli yer tutacak kültürel, turizm açısından değerlerimizi gün yüzüne çıkaracak çalışmalara geçmişte örnek olduğumuz gibi bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Adana’nın Kuzey ilçeleriyle başlayan ve tüm Adana’yı kapsayacak konuma gelen şemsiyemiz içindeki tüm ilçelerimizle bütün kaygımız Adana’ya hizmet edebilmek olacaktır’ dedi.
Yapılan seçimler sonrasında yönetim kurulu üyeliklerine Kubilay Vursavuş, Özcan Aladağ, Yaşar Usanmaz, İlhan Taş, Fethiye Gündoğan, Mustafa Kandemir, Adın Kaplan, Fatih Aydın, Mehmet Sağlam, Murat Erdoğan getirildiler. Denetim Kuruluna ise Muhuttin Yastı, Ali Eroğlu, Recep Ali Kara, Enver Pala ve Abdullah İspir seçildiler.
ATF yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yapacak.