ATF'nin yöneticileri bürokraside ön planda

Adana Toros Dernekleri Federasyonu'nda yöneticilik yapan isimlerin kamu bürokrasisinde tercih edilen isimler olarak ön plana çıkması Adana'nın Kuzey ilçeleri için gurur kaynağı oldu.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu’nda yöneticilik yapan isimlerin kamu bürokrasisinde tercih edilen isimler olarak ön plana çıkması Adana’nın Kuzey ilçeleri için gurur kaynağı oldu.
ATF’nin Danışma Kurulu Üyesi Mansur Aladağ’ın Adana Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı, Denetim Kurulu Üyesi Ali Eroğlu’nun TCDD 6.Bölge Müdür Yardımcısı, Kurucu Üye İlhan Taş’ın Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları ve Turizm Şube Müdürü olarak atanmaları nedeniyle federasyon yöneticileri tarafından bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.
ATF Genel Başkanı Cenap Erol, yöre derneklerinin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonun yöneticilerinin kentimize faydalı olabilmek adına yıllardır verdikleri mücadelenin meyvelerini bugün geldikleri makamla hak ettiklerini belirterek tüm yöneticilere başarı dileklerinde bulundu. Hazırlanan bölgenin değerlerini ön plana çıkaran tabloları da makamlarına hediye etti.