ATF: Şampiyon A.Demirspor'u kutluyoruz

Adana Toros Federasyonu, 1.Ligde şampiyon olarak Süper Lige çıkan Adana Demirspor'u kutlayarak 'Kentimiz Demirspor'un Süper Lige çıkması ile lig atlamıştır. Bu kazanım tüm Adana'ya önemli kazanımlar sağlayacaktır' açıklamasında bulundu.

Adana Toros Federasyonu, 1.Ligde şampiyon olarak Süper Lige çıkan Adana Demirspor’u kutlayarak “Kentimiz Demirspor’un Süper Lige çıkması ile lig atlamıştır. Bu kazanım tüm Adana’ya önemli kazanımlar sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.
ATF Başkanı Cenap Erol, ligde önemli karşılaşmalarda rakiplerini yenerek şampiyon olan Adana Demirspor’un 26 yıllık özleminin sona ermesinin Adana’ya hayırlar getireceğini ve kentin her konuda lig atlamasına neden olacağının altını çizerek özetle şunları söyledi.
“Geçmiş yıllarda Süper Ligin kapısından dönen Adana Demirspor bu kez şampiyonluğunu direk olarak ilan etmiştir. Güçlü bir ekip kurarak ligde kalmayı becerecek olan Mavi-lacivertliler ile bizler de gururlanıp takımımızı destekleyecek, başarısı için elimizden geleni yapacağız. Başta kulüp yöneticileri olmak üzere tüm teknik kadroya bir sezon boyunca ortaya koydukları mücadele için teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk Adana’ya hayırlı olsun. Bizlerin göğüslerini kabarttılar.”