ATF'ye Mekin Şahin'den ziyaret

Adana Toros Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret eden CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mekin Şahin, 'yöresel dernekleri buluşturan federasyonun çalışmalarını yakından izliyorum ve takdir ediyorum. Ben de bu yörenin evladıyım. Sizlerle önümüzdeki süreçte önemli hizmetleri ortak yapacağız' dedi.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret eden CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mekin Şahin, ‘yöresel dernekleri buluşturan federasyonun çalışmalarını yakından izliyorum ve takdir ediyorum. Ben de bu yörenin evladıyım. Sizlerle önümüzdeki süreçte önemli hizmetleri ortak yapacağız’ dedi.
ATF Genel Başkanı Cenap Erol ziyaret sırasında federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verip bugüne kadar yöreye yönelik bilimsel anlamda yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Halen sürdürdükleri projeleri de anlatan Cenap Erol, ‘ATF olarak yöre insanımızın parti farkı gözetmeksizin siyasette yer alıp aktif olarak yönetim kademesinde görev istemeleri bizleri mutlu ediyor. Ümit ederim ki bu arkadaşlarımız belirli yerlerde halkına daha iyi hizmet verirler. Belediye başkan ve meclis üyesi adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yöremize hizmet etmelerinin de önlerinin açılmasını temenni ediyorum’ dedi.
Mekin Şahin ise yaptığı konuşmada bugüne kadar kamuoyu ile paylaştığı projelerden bahsetti ve önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşmadığı projelerle de halkın huzuruna gelerek neler yapacaklarını Çukurova halkı ile bütünleşerek paylaşacağını söyledi.