ATO'da hamle dönemi

ATO Başkanı Yücel Bayram 'Birikimlerini bu şehir için ortaya koyacaklarını' söyledi

Adana Ticaret Odası’nın yeni başkanı olan Yücel Bayram, kentin menfaatleri adlına birlik olma zamanının geldiğini belirterek bu konuda ATO’nun hamle ve diriliş dönemini başlatacağının altını çizdi.

KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞI

Ticaret Odası’nın üye sayısı ve işlevi ile kentin dinamiği olduğunu belirten Yücel Bayram, 1 dönem başkanlık yapacağını ve bundan sonra bir yere talip olunduğunda koltuktan kalkmanın bilinmesi gerektiğini de bu tavrı ile göstereceğini söyledi.  Makamında gazetemizi kabul ederek açıklamalarda bulunan Bayram, şehirde ATO’yu üyeleriyle kucaklaştırıp, hesap veren bir yönetim ile hareket etmek istediğini söyleyerek “Katılımcı yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Asla ben değil, biz diyerek bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ

Adana olarak asla diğer şehirlere hayranlıkla bakmayarak hakkımız olanı isteyerek daha fazla üretim yapan bir şehir olmanın yolunda ilerleyeceklerini kaydeden Başkan Yücel Bayram, önümüzdeki ay içinde yönetim anlayışı, projeler ve bunları gerçekleştirmek adına neler yapacaklarını içeren bir basın toplantısı düzenleyerek ‘yenilik hamlelerini’ kamuoyu ile paylaşmak istediklerinin altını çizdi. ATO’yu özlenen ve olması gereken yere getirmenin hayal olmadığını ancak çalışarak bunun başarılabileceğini söyleyen Bayram, ‘Yerel basını da bu anlamda yanımızda görmek isteriz’ dedi.

ATO bayram