ATOSEV'e eğitimci başkan

Adana'da üyelerin eğitim, spor ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılarken, üniversiteli gençlerin en iyi eğitimi almalarına yönelik burs desteği de veren Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı'nın (ATOSEV) Başkanlığı'na ATO Eğitim Meslek Komitesi Başkanı Serdar Hatipoğlu getirildi.

ATO bünyesinde hizmet veren ATOSEV’in seçimli olağan genel kurulu yapıldı. Seçim sonunda ATO Eğitim Meslek Komitesi Başkanlığı görevini de yürüten Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu ATOSEV Başkanı seçildi. Genel kurulun ardından konuşan ATOSEV Başkanı Serdar Hatipoğlu, destek veren, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. ATOSEV Başkanlığı’na eğitim sektöründen bir işadamının seçilmesinin vakfın hizmetlerinde büyük artılar sağlayacağını vurgulayan Hatipoğlu, “10 kişilik genç, dinamik bir kadroyla birlikte ATOSEV’de hizmet vereceğiz. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun” dedi.
 
ATOSEV’in oda üyelerine ve personeline verdiği hizmetin yanı sıra, elde ettiği gelirle Adana’da oturan, maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verdiğini hatırlatan Hatipoğlu, “Adana’da yılda 2 bin 200 öğrenciye karşılıksız eğitim bursu vererek lider olan ATOSEV, liderliğini koruyarak burs hizmetini sürdürecektir. Burs verdiğimiz öğrencilerimizin sayısını artırma gayreti içinde olacağız. Sektörde bulunan bir kişi olarak her fırsatta eğitim hizmetinin kutsal bir görev olduğunu söylerim. ATOSEV’de bize verilen bu görev de üniversiteli gençlerimize hizmet yolunda yine kutsal bir görevdir” diye konuştu.

ATOSEV Serdar Hatipoğlu