Avan: El ele daha güzel günlere

Pozantı'nın MHP'li Belediye Başkan Adayı Ali Avan, 'Siz değerli hemşerilerimle birlikte el ele, omuz omuza vererek Pozantı'yı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakımızın zaferiyle birlikte Pozantı'mızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız' dedi.

Pozantı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Ali Avan, “Siz değerli hemşerilerimle birlikte el ele, omuz omuza vererek Pozantı’yı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakımızın zaferiyle birlikte Pozantı’mızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız” dedi.

31 MART’TA İNŞALLAH ZAFER BİZİM OLACAK

Ali Avan, “Cumhur İttifakı çatısı altında Pozantı’mıza hizmet için bir yola çıktık. Rabbim partimizi, milletimizi ve bizleri mahcup etmesin.

Genelden yerele, milletimizin birlik ve beraberliği için çıktığımız bu yolda, Pozantı’mızı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Pozantı için daha fazla hizmet, daha fazla gelişim ve daha fazla refah için mücadele edeceğiz.

Bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Sizlere layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışacak, 31 Mart 2024’te Milliyetçi Hareket Partimizin ve Cumhur İttifakımızın zaferiyle birlikte Pozantı’mızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız” diye konuştu.