Avcı: ''Bu seçim ilk turda biter!''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 'Gördüğümüz teveccüh bizleri çok memnun ediyor. Bu seçim, 24 Haziran'da Cumhur İttifakının açık ara önde olacağı bir sonuçla tamamlanır ve ikinci tura kalmaz. Durum onu gösteriyor.' dedi

MHP Adana il ve ilçe teşkilatları, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine büyük önem veriyorlar. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın uhdesinde tüm teşkilatlar seçim çalışmalarına adeta soluk almadan ve aralıksız devam ediyor. 
RAMAZAN AYINA ÖZEL PROGRAM
Teşkilatlar, Ramazan ayı olması sebebiyle farklı programlar uyguluyorlar. Gündüzleri vatandaşların vaktini fazla almamaya ve onları yormamaya özen gösteren bir prensip içinde yürütülen çalışmalar, akşamları iftardan sonra yoğunlaşıyor. 
İLÇELERDE YOĞUN HAREKET VAR
Bu çerçevede MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yöneticiler, Yıldırım Beyazıt mahallesinde vatandaşlara iftar verdi. İftarda MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da hazır bulundu. MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve yöneticiler ise, 2000 Evler Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik ve yöneticiler de, teravih namazı sonrası cemaate hurma ikram etti. İlçe teşkilatları, teravih namazı sonrasına kadar yaptıkları ziyaret ve sohbetlerde, MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek istiyorlar.
VATANDAŞLAR ORUÇLU
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Bu seçim Ramazan ayına denk geldi. Çoğu vatandaşlarımız oruçlu. O yüzden özellikle gündüz saatlerinde ziyaretlerin kısa tutulmasını istiyoruz. İftar programlarından sonra ise çalışmalarımızı daha yoğun yapıyoruz.” açıklamasında bulundu. 
BU SEÇİM İKİNCİ TURA KALMAZ
Avcı “Gördüğümüz teveccüh bizleri çok memnun ediyor. Vatandaşlarımız, içeriden ve dışarıdan birbirine hiç benzemeyen yapıların, milli bekayı temin maksadıyla kurulan ve millet aklıyla yürütülen Cumhur İttifakına karşı neden işbirliği yaptığını çok güzel analiz ediyor. Bu seçim, 24 Haziran’da Cumhur İttifakının açık ara önde olacağı bir sonuçla tamamlanır, ilk turda biter ve ikinci tura kalmaz. Durum onu gösteriyor.” dedi.

MHP Bünyamin Avcı