Avrupa aşkına

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor bu akşam sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında beklenmedik bir yenilgi alan mavi-lacivertliler, lider Trabzonspor'u yenerek Avrupa Kupaları'na katılma iddiasını sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor bu akşam sahasında lider Trabzonspor’u ağırlayacak. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında beklenmedik bir yenilgi alan mavi-lacivertliler, lider Trabzonspor’u yenerek Avrupa Kupaları’na katılma iddiasını sürdürmek istiyor.
Mavi-lacivertliler dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde bir saati aşkın süren antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Montella, antrenmanda Trabzonspor maçının taktiği üzerinde dururken, futbolcularını sık sık uyardı.
Antrenmanın ardından mavi-lacivertliler kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Mavi-lacivertliler de kart cezalısı Balotelli bu maçta forma giyemeyecek.
Tekrar ayağa kalkmak istiyoruz
Teknik Direktör Montella, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda  bulundu. Trabzonspor maçında büyük beklentileri bulunduğunu aktaran Montella, "Şu ana kadar ligin en iyi takımı olduklarını herkese gösterdiler. Ligde birinci sıradalar. Belki de çok doğru bir zamanda geliyor bu maç bizim için çünkü yenilgiden geliyoruz ve tekrar ayağa kalkmak istiyoruz. Motivasyonlar bu tarz maçlarda kendiliğinden gelir. Biz bir mağlubiyetten gelerek ayağa kalkmayı daha çok istiyoruz. Elimizden gelen en iyi şeyi yapacağız. Bu tarz maçların her zaman sonucu açıktır ama biz de kendi performansımızı koymak istiyoruz’’ dedi.
HAKEM YAŞAR KEMAL UĞURLU
Yeni Adana Stadyumu’nda Saat 20.30’da başlayacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Yardımcılıklarını Serkan Çimen ile Mustafa Sönmez yapacak.


 

demirspor Trabzonspor