Ay, ''Onurlu görevi şerefle omuzlayacağım''

AK Parti Adana İl Başkanlığı'na atanan avukat Mehmet Ay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Onurlu görevi şerefle omuzlayacağım'' dedi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı’na atanan avukat Mehmet Ay, atama kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Onurlu görevi şerefle omuzlayacağım’’ dedi.
AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘’AK Parti Adana İl Başkanlığı'na atanan Mehmet Ay kardeşimi tebrik ediyorum. Adana'mız için, partimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
ŞEREFLE OMUZLAYACAĞIM
Atama kararının ardından İl Başkanı Mehmet Ay da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK kadrolar, Türkiye’miz için büyük hizmetlere imza attı, tarihe altın harflerle yazılacak büyük işler başardı’’ diyen Ay, şunları kaydetti:
‘’Bugün de geleceğe en güçlü iradeyle seslenen parti, AK Parti. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu hareketin hangi kademesinde olursa olsun görev yapmak, büyük bir şereftir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın tensipleriyle bugün şahsıma tevdi edilen Adana İl Başkanlığı görevi benim için şerefle omuzlayacağımız Türkiye davasını çok daha ileri götürmek için yüksek gayret göstereceğimiz onurlu bir görevdir. Bu süreçte desteklerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, geçmiş dönem İl Başkanlarımıza ve tüm teşkilatlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Partimizin İl Başkanı olarak, tüm teşkilatımızla, Adanamız ve Türkiyemiz için çalışıp, ter dökeceğimiz günleri heyecanla bekliyorum.’’
ÖMER ÇELİK VE JÜLİDE SARIEROĞLU’NDAN TEBRİK
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Ay’ı tebrik etti. Çelik, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın tensipleriyle Adana İl Başkanı olarak atanan Mehmet Ay kardeşimizi tebrik ediyoruz. Şerif Güler kardeşimiz çok önemli bir süreçte çok başarılı işlere imza attı, beraber yürümeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da sosyal medya hesabından yayımladığı tebrik mesajında, ‘’Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Adana İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ay başkanımızı tebrik ediyor, Adanamıza yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şerif Güler başkanımıza teşekkür ediyorum’’ görüşlerine yer verdi.

Mehmet Ay