Babalar ve çocukları Sabah Namazında buluştu

Cihannüma Derneği Genel Merkezi tarafından, 81 ilde 'Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği kapsamında Adana'da Pazar günü Ulu Camide babalar ve çocukları dini görevlerini yerine getirmek amacıyla buluştu.

Cihannüma Derneği Genel Merkezi tarafından, 81 ilde “Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında Adana’da Pazar günü Ulu Camide babalar ve çocukları dini görevlerini yerine getirmek amacıyla buluştu.
Çocukların cami alışkanlıklarını artırmak, dini bilgilerini pekiştirmek amacıyla Cuhannüma Derneği tarafından ülke genelinde düzenlenen bu etkinlikte Adana ayağında ise Adanalılar Ulu Camide bir araya geldiler. Çocukların da katıldığı sabah namazı etkinliğinin ardından, cemaate çorba ikramında bulunuldu. Daha sonra avluya geçenler çay eşliğinde sohbet etti.

Cihannüma Adana Şubesi yetkilileri konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada ‘İnsanlarımızı sabah namazında camilere çekmek ve çocukları namaza alıştırmak için böyle bir etkinlik düzenlendik. Adana’daki etkinliğimize iştirak eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.