Badminton İl Birinciliği tamamlandı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler Badminton İl Birinciliği' tamamlandı.

Kiremithane Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen  “Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler Badminton İl Birinciliği Müsabakaları’na 34 Okuldan 170 sporcu katıldı.
Turnuvanın başından beri üstün performans gösteren Kızlarda Öğretmen Zeynep Erdoğdu Orta Okulu, Erkeklerde ise Yüreğir TOKİ Köprülü Orta Okulu Adana şampiyonu oldu.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem ve  dereceye giren okulların yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri ve hakemler tarafından verildi.
-Kimler Dereceye Girdi?-
Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:
Yıldız Kızlar: Öğretmen Zeynep Erdoğdu Orta Okulu  birinci, Mehmet Adil İkiz Orta Okulu ikinci, Meryem  Abdurrahim  Gizer Orta Okulu üçüncü, Yüreğir Koza orta okulu dördüncü oldu
Yıldız Erkekler:  Yüreğir TOKİ Köprülü Orta Okulu  birinci, Mehmet Adil İkiz Orta Okulu ikinci, Yüreğir Ömer Refika Halıcılar Orta Okulu üçüncü, Şehit Yunus Uğur Orta Okulu dördüncü oldu.