Bahçeli'den eşitsizliği giderme ve af sözü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstasyon Meydanını tıka basa dollduran Adanalılar'dan Cumhur İttifakı ve Erdoğan için oy istedi, emekli maaşlarındaki eşitsizliği giderme ve af sözü verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstasyon Meydanını tıka basa dollduran Adanalılar'dan Cumhur İttifakı ve Erdoğan için oy istedi, emekli maaşlarındaki eşitsizliği giderme ve af sözü verdi.
 
EMEKLİLERE MÜJDE
Bahçeli, 24 Haziran seçimleri sonunda TBMM'de güçlü bir temsil hakkı kazandıklarında seçim bildirgesinde yer alan tüm vaatleri yerine getireceklerini belirtti. Bahçeli, öncelikle emekli maaşlarındaki eşitsizliği gidereceklerini, emeklilikte yaşa takılanların emeklilik haklarını vereceklerini ve gençlerin askerlikte geçen sürelerini hiç bir bedel ödemeden emeklilikte güne sayacaklarını bildirdi. Bahçeli kamu çalışanlarının ödeneklerini emekli maaşlarına yansıtacaklarını, polislerin göstergesini 3600'ye yükselteceklerini kaydetti.
 
 
"AFFI ÇIKARACAĞIZ"
Bahçeli, hakkı kazandıklarında öncelikle terör, tecavüz, hayvanla işkence, kadın cinayetleri dışında tüm kader mahkumlarına kapsayan affı çıkaracaklarını ifade etti ve Türk halkını yoksulluk tuzağından kurtaracaklarını dile getirdi. Bahçeli, çiftçilere mazotu ucuzlatma, ilaç, tohum ve gübrede vergi yükünü kaldırma sözü de verdi. Bahçeli, "Çukurova'nın bereketi için, huzur için, adalet için, hak ve istiklal için, kardeşlik için, iş ve aş için MHP. Türklüğü yaşatmak için MHP. Küresel tahakkümü kırmak için MHP" dedi.
 
"ADAYIMIZ ERDOĞAN'DIR"
Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin vicdanında doğduğunu belirten Bahçeli, pazar günkü seçimlerin ya geleceğin aydınlığını aralayacağını ya da zifiri karanlığa yol vereceğini savundu ve "MHP, Cumhur İttifakı'nın başarması amacıyla imkanları nispetinde çalışmakta, demokratik tutumunu ve milli duruşunu Türkiye'nin her seçim çevresine samimiyetle taşımaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı seçilecek ve yürütmenin başı olacaktır. 24 Haziran'da MHP muhteşem bir neticeyle TBMM'de güçlü bir şekilde temsil edilme hakkına kavuşacaktır" diye konuştu.