Bahtiyar Vahapzade pırıl pırıl

Sarıçam İlçesi'nde eğitim ve öğretimde ön plana çıkan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi'nde okulun her bölümü dezenfekte edilerek sınıflar pırıl pırıl yapıldı.

Sarıçam İlçesi’nde eğitim ve öğretimde ön plana çıkan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde okulun her bölümü dezenfekte edilerek sınıflar pırıl pırıl yapıldı.
Okul Müdürü Özden Kara ile Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Şerif Dumrul’un okulun tüm sorunlarını çözerek başarı grafiğini yükseltmek adına önemli hizmetler vermesi eğitim kalitesini de beraberinde getirdi. TÜBİTAK tarafından liseler arasında düzenlenen araştırma projelerine katılan, İstiklal Marşı’nı en iyi ben okurum yarışmasında Sarıçam ilçe ikincisi olan Sosyal Bilimler Lisesi, bilimsel çalışmalarda kendisini gösterip ön plana çıktı.
Bilim Şenliklerine proje vererek atölye çalışmalarına katılan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesi’nin öğrencilerinin her türlü imkanlardan faydalanarak başarı grafiğinin yükselmesi idarecileri de mutlu ediyor. Okul Aile Birliği Başkanı olan Mehmet Şerif Dumrul, öğretmenlerin kendilerini öğrencilerine adayarak eğitim kalitesini yükselten bir okul olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek bu imkanı sağlayan ve gururla bundan bahsetmelerine vesile olanlara da ayrıca teşekkür etti.