Bakar'dan 'Barışçıl toplum' kitabı

Eğitime yıllarını veren yazar Erdoğan Bakar 'Barışçıl toplum' ismini verdiği kitapla okuyucularının karşısına çıktı ve edebiyat dünyasına yeni bir soluk getirdi.

Eğitime yıllarını veren yazar Erdoğan Bakar ‘Barışçıl toplum’ ismini verdiği kitapla okuyucularının karşısına çıktı ve edebiyat dünyasına yeni bir soluk getirdi.
Kişisel, toplumsal sorunların çözümlenmesi için insan haklarına, evrensel hukuk ilkelerine uygun barışçı demokratik, her türden çözüm yolları arayan, şiddete, teröre, savaşa ve küresel sömürüye karşı kendi halinde yaşayan bir insan olarak bilinen yazar, kitabının önemli bir eser olduğuna inandığını ve insanların kitabını okumalarının gerekliliğinin altını çizdi. Renkli kişiliği ile bilinen Yazar Erdoğan Bakar, Eğitim Sen Karataş Temsilciliği görevini de sürdürüyor. Tiyatroya olan yatkınlığı, Açık Öğretim Felsefe Bölümü’nden mezun olarak ‘Bilimsel Demokrasi’ ve ‘Barışçı Toplum’ konularında da tez hazırlıyor. Topraksız tarım tekniği ile domates, çilek üretimi gerçekleştiriyor. Orta öğretim öğrencilerinin yararlanacağı Türkçe Dilbilgisi Yazma Kuralları ve Yazma Sanatı adlı kitap çalışması da yer alıyor.