BAL'da gülen taraf Adana 1954 oldu

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 Futbol Kulübü, Muharrem Gülergin Stadı'nda Sarıçam Kürkçüler ile karşılaştı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maç sonunda ise gülen taraf uzatma anlarında bulduğu 2 gol Adana 1954 Futbol Kulübü oldu. 3-2.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 Futbol Kulübü, Muharrem Gülergin Stadı’nda Sarıçam Kürkçüler ile karşılaştı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maç sonunda ise gülen taraf uzatma anlarında bulduğu 2 gol Adana 1954 Futbol Kulübü oldu. 3-2.
Çok sayıda futbolsever, Adana 1954 Futbol Kulübü’ne destek olmak için stadı doldurdu. Takımları 2-1 geriye düşmesine rağmen Turuncu-Beyazlı ekibin taraftarları büyük destek verdi. Uzatmalarda Adana 1954 Futbol Kulübü, muhteşem bir geri dönüş yaptı. 3-2’lik skorla galibiyete yürüyen Adana 1954 Futbol Kulübü, hakemin bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşadı.

OTYAKMAZ’DA İZLEDİ
Karşılaşmayı tribünden takip eden Adana 1954 Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, hakemin bitiş düdüğü ile sahaya inerek, oradan soyunma odasında sporcuların da sevincine ortak oldular. Başkan Kutlu, ligde 3’de 3 yaptıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu başarımız lig sonuna kadar devam edecektir. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

MecnunOtyakmaz’a kulüplerinin formasını takdim Başkan Kutlu, “Adana’ya gelerek heyecanımıza ortak olan Mecnun Otyakmaz’a teşekkür ediyorum. Bizler de kendilerine süper ligde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Adana 1954 Futbol Kulübü teknik ekibi ve futbolcular, Sarıçam Kürkçüler önünde alınan 3-2’lik galibiyeti her zaman kendilerini yalnız bırakmayan kulüp başkanı Menderes Kutlu’ya armağan ettiler. Bu arada karşılaşmayı izleyenler arasında MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Şafak, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Adana ASKF Başkanı Dr. Ahmet Bozan da yer aldı.

Öte yandan Sarıçam Kürkçüler Kulübü Başkanı Metin Eker ise, mağlup olmalarına rağmen oynanan futboldan dolayı üzgün olan teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı. Eker, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ve kendilerinin de bu ligde iddialı olduklarını belirterek,” Üzgünüz ama futbolun içinde yenmekte var, yenilmekte. Uzatma anlarında 2 talihsiz gol yedik. Ancak ilerleyen haftalarda bunu telafi edeceğiz.” dedi.

 

Bal Ligi