BAL gibi fuar organizasyonu

Adana'da fuarcılık alanında haklı yerini alarak önemli mesafeler kat eden Elka Fuarcılık tarafından organize edilen Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı Sarıçam'da halkımızın görebilmesi amacıyla açılışı yapılarak gerçekleştirildi. Fuara 10 ilden 29 firma katılıyor.

BAL gibi fuar organizasyonu
Ç. BARIŞ- Adana’da fuarcılık alanında haklı yerini alarak önemli mesafeler kat eden Elka Fuarcılık tarafından organize edilen Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı Sarıçam’da halkımızın görebilmesi amacıyla açılışı yapılarak gerçekleştirildi. Fuara 10 ilden 29 firma katılıyor.
DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
15-18 Aralık tarihleri arasında ziyarete açık olan ve Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen fuar organizasyonuna Sarıçam Belediyesi, Sarıçam Ziraat Odası, Adana Arı Yetiştiriciler Birliği, İl Tarım Müdürlüğü, Binboğa Bal Kooperatifi işbirliği yaparak katkı koydular. APİ Türkiye Bal ve Arıcılık Ürünleri Ekipmanları Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarının açılışında konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ‘Sarıçam, her yönüyle gelişip kalkınıyor. Böylesine önemli bir fuar organizasyonuna Sarıçam’ın ev sahipliği yapmasından onur duyuyoruz. Kalkınmanın temelinde birlik, beraberli ve dayanışma yatar. Bugün burada bu dayanışmanın örnekleriyle oluşan fuarımızın açılışını gerçekleştirmekten bahtiyarım. Türkiye, Dünyanın bal üretiminde Türkiye ikinci, Sarıçam’da bal üretiminde Adana’da ikinci sıradadır. İnşallah birinciliğe doğru yol almak için çalışmalıyız.” dedi.
YAMAÇ: ÖNEMLİ BİR PROJEYE İMZA ATTIK
ELKA Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç ise yaptığı konuşmada sektöre yabancı olmadıklarını, bugüne kadar tarım ve tarım ürünlerine yönelik değişik fuarlar düzenlediklerini belirterek “Bölgemizde ekonomimize önemli katkılar sunan arıcılık faaliyetine bu tip fuarlar önemli katkılar sağlar. Karşılıklı bilgi alışverişi, ürün temini, pazarlama gibi her alanda bu tip fuarlar sektörü dinamik tutup ekonomiye katkı sağlar. Bugün burada bu fuarı gerçekleştirmenin de kurum olarak gururunu yaşıyoruz. Elka Fuarcılık olarak 7.yılımızdayız. Ekibimizle farklı işler yapmak amacıyla yola çıktık. İnşallah hem şehrimize hem ülkemize daha farklı organizasyonlar getireceğiz. Bal ve aracılıkla ilgili fuar organizasyonuyla hem şehrimizin hem ülkemizin sektördeki gücünü inşallah herkese anlatacağız ” dedi.
ACI: EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM
Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, ELKA Fuarcılığın bugüne kadar başardığı fuar hizmetlerini çok yakından bildiği için bu fuarında anlamını bir kez daha artırdığına işaret edip “Bal gibi bir organizasyon olmuş. Bal tadında bir fuar olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Fuarda arıcılık ekipmanları, arı besin ve ilaçları, giysiler, kovanlar ve tüm arıcılık ihtiyaçlarının yanında üretim teknolojileri ve yer alıyor. Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü’nün de fuarda yer alması dikkat çekiyor. Fuar 4 gün boyunca açık kalacak.
 

BAL GİBİ