'Siz Balcalısız biz yuvasız kaldık'

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023 Mezuniyet Töreninde açılan 'Siz Balcalı'sız biz yuvasız kaldık' pankartı Adana'ya damgasını vurdu.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023 Mezuniyet Töreninde açılan ‘Siz Balcalı’sız biz yuvasız kaldık’ pankartı Adana’ya damgasını vurdu. Balcalı Hastanesi Başhekimi H.Murat Gündüz, pankartı açan genç doktorların ‘kendi öz yurtlarında garip’ olduklarını anımsatan bu pankartın çok şeyler anlattığını söyledi.

BALCALI’YA İVEDİ SAHİP ÇIKIN

Başhekim Gündüz, depremin üzerinden 5 ay geçmesine karşın çözüm bulunamayan ve adeta akıl tutulmasının yaşandığı bir sürece dikkat çekip ‘Devlet aklına olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Devlet aklı her şeyin üzerinden gelir. Çukurova Tıp adeta bir baba ocağıdır. Bir gün en azından son çare bile olsa da herkesin ihtiyacının olabileceğini bildiğim Balcalı Hastanesi’ne sahip çıkmak zorundayız. Balcalı Hastanesi’ni sadece 2 bloklu betonarme binaya indirgemek düşülebilecek en büyük hatadır. Bölgemizde yaşayan güzel ve vefakâr insanımızın, sivil toplum kuruluşlarının, tüm odaların, sanayicilerin mahalle muhtarlarının, sendikaların ve siyaset üstü bir konu olduğu için de yerel politikacıların tamamının Çukurova Tıp ve onun gözünün nuru Balcalı Hastanesi gibi bir değere ivedi olarak sahip çıkmasını gönülden dilerim’ dedi.