Balotelli kimsesiz çocukları ziyaret edecek

Adana Demirspor'un golcü futbolcusu Balotelli, bugüne kadar yaptığı yardımlardan dolayı kendisini mutlu hissettiğini belirterek 'Devletin yetkililerinden izin aldık. Adana'daki kimsesiz çocukların yurdunu ziyaret ederek oradaki çocuklarımıza yardımlarda bulunacağım' dedi.

Adana Demirspor’un golcü futbolcusu Balotelli, bugüne kadar yaptığı yardımlardan dolayı kendisini mutlu hissettiğini belirterek “Devletin yetkililerinden izin aldık. Adana’daki kimsesiz çocukların yurdunu ziyaret ederek oradaki çocuklarımıza yardımlarda bulunacağım” dedi.
BALOTELLİ GAZA GELMİŞ!
Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Balotelli, Beşiktaş maçının soyunma odasında maça çıkmadan ismini vermek istemediği bir futbolcunun kendisine Sergen Yalçın’ın yaptığı konuşmanın videosunu izlettiğini belirterek bu olayın kendisine motive ettiğini belirtti. Balotelli, hocasına dönerek “Lütfen beni oynat. Verilecek cevabım var. Akıllı mıyım? Deli miyim?  Bunu görecekler” dediğini sözlerine ekledi. Balotelli kendisini motive etmeye yarayan videoyu gösteren futbolcunun da ismini vermedi.