Baro Koşusunu THE MATCHED kazandı

Adana Barosu adına bu yıl onüçüncüsü düzenlenen koşu Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleşti.

Adana Barosu adına bu yıl onüçüncüsü düzenlenen koşu Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleşti.
3 yaşında İngiliz taylarına mahsus koşuya tamamı erkek 13 safkan katıldı.Halil Kavukçu’nun sahibi olduğu The Matched adlı İngiliz atı jokeyi Müslüm Çelik ile koşunun galibi olmayı başardı.Kum pistte 1400 metre mesafede gerçekleşen yarışın birincilik ikramiyesi ise 80.000 TL olarak belirlenmişti.
KUPAYI BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK VERDİ
Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde; kazanan atın sahibine kupasını Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük verdi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Bugün 13. kez koşulan Adana Barosu Koşusu artık geleneksel hale gelmiştir. Burada bulunmaktan gurur duyuyoruz.
Atçılık, Cumhuriyetin kurulmasıyla kültürümüzün bir parçası olmuştur. Türkiye Jokey Kulübü, Atatürk’ün mirasına ve bu kültürün yaşanmasına en güzel şekilde sahip çıkmaktadır. Bu nedenle TJK yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyorum.
Bugün, Büyük Atatürk’ün mirasına sahip çıkma adına yapılan Adana Barosu Koşusunu kazanan atın sahibi kutluyorum. Çok keyifli bir yarış oldu. Bundan sonraki koşu hayatında da başarılar diliyorum.”
TJK yönetim kurulu üyesi Yüksel Göktürk’e çiçeğini Adana Barosu Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, jokey Müslüm Çelik’e çiçeğini ise Adana Barosu yönetim kurulu üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan verdi.
Şeref Tribünü'ndeki kupa törenine Baro yönetim kurulu üyeleri Av. Duygu Özgüven, Av.Miyesser Ersalan Önenli, TBB Delegesi Av. Ömer Burukan, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Murat Cevheribucak, TJK asli üyesi Turgut Alakuş ve Adana Hipodrom Müdürü Bora Güralp ile çok sayıda avukat ve davetli katıldı.