Barut'tan Kılıçdaroğlu'na saldırıya kınama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırının alçaklık olduğunu söyledi. Saldırıyı şiddetle kınayan Barut, saldırının ardındaki karanlık güçlerin bir an önce ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Kocatepe Camii’sinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ve Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım’ın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumurtalı saldırıyı kınadı.
CHP yöneticilerine ve milletvekillerine yönelik saldırıların sistematik hale geldiğine dikkati çeken Barut, CHP’nin nereden gelirse gelsin her türlü terörü lanetlediğinin altını çizerek şunları söyledi:
“Hiç kimse CHP’yi yıldıramayacak. Terör örgütü mensuplarını Habur’da davul zurnayla karşılayanların, Dolmabahçe’de mutabakat imzalayanların, Oslo’da terör örgütüyle pazarlık yapanların, terör örgütünün Güneydoğu’da kentlere silah ve mühimmat yığınağı yapmasına göz yumanların işledikleri suçların üzeri, Genel Başkanımıza, milletvekillerimize, il başkanlarımıza saldırılarla örtülemeyecek. Terörü, terörden ve akan kandan beslenenleri lanetlemeye devam edeceğiz.  Herkes bilmelidir ki, şehitlerimize ve ailelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şehit cenazelerine katılmamıza da kimse engel olamayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik alçak saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyor, saldırının ardındaki kişilerin bir an önce ortaya çıkarılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
 

CHP Ayhan Barut saldırı şehit kınama Kemal Kılıçdaroğlu