Barut, ''Türkiye'de barışı ve kardeşliği CHP sağlayacak"

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin ve alçak saldırıyı nefretle ve şiddetle kınadı.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınadı.
 
Son bir yıldır terörü hortlatan iktidarın güdümündeki bazı kendini bilmezlerin terörle uzaktan yakından ilgisi olmayan, milletin birliğini ve beraberliğini sağlamaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sistematik bir saldırı düzenlediğini ifade eden Barut, “Ülkemizi yasa boğan şehit cenazeleri hepimizin yüreğini dağlıyor. CHP’liler başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm bireyler şehitlerin aileleriyle dayanışma halinde olmaya özen gösteriyor. Şehit cenazelerinde olabildiğince halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. İktidarın yanlış politikaları, anlaşılmaz tutumu ve koltuk hırsı nedeniyle başımıza bela ettiği terör saldırılarında suçu günahı olmayan tek lider Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bu gerçeği hiç kimse göz ardı etmezken iktidar yandaşlarının hedef saptırmaya, toplumu germeye dönük alçakla tehditleri ve saldırıları genel başkanımızı ve örgütlerimizi doğru yolundan asla saptırmayacaktır” dedi.
 
“ÇİRKİN TAVIRLARDAN HESAP SORACAĞIZ”
Teröre kurban verilen vatan evlatlarının cenazelerinde gerçekleşen çelenk parçalama, kurşun ve yumurta atma gibi çirkin girişimlerin de teröre prim veren hareketler olduğunu ifade eden Barut, “Teröristlerle yan yana, kol kola olanlar şimdi de toplumu yanıltmak için çırpınıp duruyor. Beyhude çabaların milletimizin nazarında hiçbir kıymeti yoktur. Savaştan, kandan, dramdan, yoksulluktan,  işsizlikten ve ötekileştirmeden beslenen iktidar ve güdümündeki saldırganlar çirkin tavırlarının hesabını bir gün mutlaka verecektir” diye konuştu.
 
“KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki partinin Türkiye için bir umut ışığı olduğunu vurgulayan Barut, “Genel Başkanımıza yapılan çirkin saldırıları kınıyoruz. Sistematik hale gelen bu saldırıların hiçbiri bizleri yolumuzdan zerre kadar saptırmayacaktır. Ülkemizin birliği, bütünlüğü ve bir arada kardeşçe yaşamasının önünü CHP açacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu