Başarılı sporculara yemek

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü illerinde değişik dallarda ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alan başarılı sporcu ve antrenörleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü illerinde değişik dallarda ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alan başarılı sporcu ve antrenörleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan Cihangir Kebapta verilen yemeğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Müdür Yardımcısı Caner Taymış ile bazı şube ve ilçe müdürleri,  sporcular, aileler katıldı. İl Müdürü Muzaffer Çimtimar,  bu organizeyi son 3 ayda Adana’yı ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil eden sporcuların bir araya gelerek, birbirlerini tanımaları kaynaşmaları içim düzenlediklerimi söyledi.
Muzaffer Çintimar, İllerinin tanıtımına katkıda bulunan bu başarılı sporcuları herkesin tanımasını istediklerini, Adana’da spor adına güzel işler yapıldığını kaydetti.Çintimar,”Bu sporcularımız yaptıkları çalışmaları da madalyalarıyla taçlandırdılar. Bunu sadece İl Müdürlüğü olarak bizler değil, tüm paydaşlarımızla birlikte yapıyoruz.  Tüm kulüplerimiz, yerel yönetimlerimiz, il temsilciliklerimiz bu gayretin içerisindedirler.  Onları da gönülden kutluyorum. Öyle şampiyon çocuklarımız var ki, bu şehirde birçok insan onların farkında bile değil. Önce camia olarak biz birimize sahip çıkacağız, birbirimizin kıymetini bilip, destekleyeceğiz." dedi.
Konuşmasının ardından ise Muzaffer Çintimar,  masa tenisinde aldığı başarılı sonuçlarla adını sık sık duyuran genç sporcu Görkem Öçal,’a yemeğe katılan sporcular adına forma hediye ederek, başarılarını artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
Öte yandan ÖzhilalKick Boks Spor Kulübü antrenörü İbrahim Pıtırlıise antrenör ve sporculara verdiği destekten dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

 

Sporcu yemek