Başkan Avcı'dan Feke çıkarması!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanlarıyla aylık olağan toplantıda Feke'de bir araya geldi, önemli mesajlar verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi Adana teşkilatları olarak, tarihi ne olursa olsun seçime hazırız. Ama bu, ‘Hazırlık bitti, oturacağız’ anlamına gelmiyor. Aksine daha çok çalışacağız.” dedi.
BAŞKAN AVCI’DAN FEKE ÇIKARMASI
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanlarıyla aylık olağan toplantısını Feke’de gerçekleştirdi. İl Divan Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda teşkilat çalışmalarına ilişkin bazı gündem maddeleri üzerinde istişare edildi. MHP Feke İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Avcı, 18 Mart’ta icra edilen Olağan Kurultaya Adana’dan yapılan yoğun katılımdan ötürü ilçe başkanlarına ve il divan kuruluna teşekkür etti. Avcı, resmen ilan edilmeyen ama fiilen havası teneffüs edilen bir seçim takvimine girildiğini, 2019’da cumhurbaşkanlığı, milletvekili ve yerel seçimler olmak üzere halkın üç ayrı tercihi yerine getireceğini belirtti.
GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ LİDERİMİZDE OLMALI
Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi Adana teşkilatları olarak, tarihi ne olursa olsun seçime hazırız. Ama bu, ‘Hazırlık bitti, oturacağız’ anlamına gelmiyor. Aksine daha çok çalışacağız. Bu bağlamda, teşkilatlarımızı sürekli güncel tutacağız. Mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize yönelik çalışmalarımızı bir daha gözden geçireceğiz. En ücra yerden il merkezine kadar kadın kolları teşkilatlarını daha aktif hale getireceğiz. Şu husus çok önemli; gözümüz, kulağımız Liderimizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’de, Genel Merkezde olmalı. Kalbimiz daima aynı ritimle atmalı. Başarının sırrı lidere, teşkilata uyumda ve halkın içinde olmada gizli. Bu hepimiz için altın kural olmalı.” diye konuştu.
ESNAF GEZİLERİ YAPTI VE BİTİRİLEN PROJELERİ GEZDİ
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha sonra esnafları ziyaret ederken, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile birlikte, ilçede yapılan çalışmaları da gezdi. Avcı “Gerek ilçe belediye başkanlarımızın gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey’in halkımıza hizmet götürme çabası bizleri memnun ediyor. Adana’nın en uzak yerlerinde dahi MHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’nin izleri ve alın teri var. Allah, emeğinizi zayi eylemesin.” ifadesini kullandı.
Başkan Bünyamin Avcı ve beraberindeki heyet daha sonra Feke Kaymakamı Buğra Karadağ’a nezaket ziyaretinde bulundular.