BAŞKAN ÇAY'DAN AHDE VEFA

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay vefa örneği göstererek, Merhum Yazar Ahmet Nadir İşisağ'ın Belemedik Mahallesinde ikamet ettiği sokağa meclis kararı ile yazarın ismini verdi.

BAŞKAN ÇAY’DAN AHDE VEFA
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay vefa örneği göstererek, Merhum Yazar Ahmet Nadir İşisağ’ın Belemedik Mahallesinde ikamet ettiği sokağa meclis kararı ile yazarın ismini verdi.
Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yuman Belemedik Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı,  Araştırmacı – Tarihçi Yazar Ahmet Nadir İşisağ’a Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay vefa örneği göstererek evinin bulunduğu sokağa Yazarın ismini verdi.
 Perşembe günü yapılan Pozantı Belediyesi’nin 2021 yılının Ocak ayı meclis toplantısında gündem dışı öneri sunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik’te yaşayan, ömrünü Belemedik’e adayan ve bıraktığı vasiyet ile vefatı sonrasında Belemedik’e gömülmek isteyen Araştırmacı – Tarihçi Yazar Ahmet Nadir İşisağ’ın evinin bulunduğu sokağa yazarın adının verilmesini isteyerek oy birliği ile meclis gündemine aldırdı.
 Meclis başkanı Mustafa Çay ve 15 meclis üyesinin oy birliği ile alınan karar ile Belemedik Küme Evleri ismi, “Ahmet Nadir İşisağ Sokağı” olarak değiştirildi.
 Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay şunları söyledi; 
“Pozantı Belediye Başkanı olarak Ahmet Nadir İşisağ ağabeyime vefamı ortaya koymak ve yaptığı tarihsel katkıların bir nişanesi olarak gerçekleştirdiğimiz Ocak Ayı Pozantı Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı teklifim üzerine Belediye Meclisinin aldığı oy Birliği kararı ile Belemedik’te evininde bulunduğu Belemedik Küme Evleri ismi, “Ahmet Nadir İşisağ Sokağı” olarak değiştirilmiştir. Teklifime oy birliği ile katkı koyan belediye meclis üyelerime şahsım ve İşisağ ailesi adına teşekkür ediyorum.” 

BAŞKAN ÇAY’DAN AHDE VEFA