Başkan Çetin: "Muhtarlık siyaset yapma yeri değildir"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisinin seçim sonrası siyasi kimliğini bir kenara bıraktığını belirterek, 'Belediye başkanlığı da muhtarlık da siyaset yapma yeri değildir.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisinin seçim sonrası siyasi kimliğini bir kenara bıraktığını belirterek, “Belediye başkanlığı da muhtarlık da siyaset yapma yeri değildir. Bizler siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit hizmet götürmek zorundayız. Hizmetin etkili olabilmesi için belediye ve muhtarlar uyum içinde çalışmalıdır” dedi. 
Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Belediye başkanının da muhtarların da asli görevi vatandaşa hizmet etmektir. Ben seçimden sonra siyasi kimliğimi bir kenara bıraktım, muhtarlar da siyaset yapmamalı, belediye ile uyum içinde hizmete odaklanmalı” ifadelerini kullandı. 
Başkan Soner Çetin, pandemi sürecinde muhtarlarla bir araya gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bu sıkıntılı sürecin en kısa zamanda atlatılmasını diledi. 

Başkan Çetin: "Muhtarlık siyaset yapma yeri değildir"