Baskette derby heyecanı

Kadınlar Basketbol Süper Liginde Adana temsilcisi Gündoğdu Adana Basketbol ile Mersin temsilcisi Çukurova Basket yarın saat 14.00'de Servet Tazegül spor salonunda ligin üçüncü maçı için karşı karşıya gelecek.

Kadınlar Basketbol Süper Liginde Adana temsilcisi Gündoğdu Adana Basketbol ile Mersin temsilcisi Çukurova Basket yarın saat 14.00’de Servet Tazegül spor salonunda ligin üçüncü maçı için karşı karşıya gelecek
 
ORAK: DİKKATLİ OLACAĞIZ
Gündoğdu Adana Basketbol Baş Antrenörü Olcay Orak, çok güçlü bir rakip karşısına çıkacaklarını ifade ederek, “Çukurova Basket ligin şampiyon adaylarından. Biz ise ilk yılımızda genç ve mütevazi kadromuz ile bu lige renk katmayı ve başarılı olmayı hedefliyoruz. Geçen hafta kendi evimizde Fenerbahçe’yi yenmiştik bunun moralini taşıyoruz ama rehavetine girmeyeceğiz. Oyuncularımız ile iyi bir çalışma haftası geçiriyoruz ve Mersin’e kazanmaya gideceğiz” dedi.
 
YILDIZOĞLU: HEDEFİMİZ BELLİ
Çukurova Basket Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise “Bizim hedefimiz belli. Ligde şampiyonluğu ve Avrupa Kupalarında da iyi derece yapmayı planlıyoruz. Gündoğdu Adana Basketbol hemen hemen hepsini tanıdığım oyunculardan kurulu. Rakibimiz genç ve mücadele eden bir ekip. Oynadıkları karşılaşmaları izledik ve notlarımızı aldık. Kendi sahamızda ligin üçüncü maçını da kayıpsız kapatıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ama öncelik fair play olacak” diye konuştu.