Bayraktar: Adana Demirspor'u zor bir maç bekliyor

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, derbide her iki takımın kazanma arzusuyla sahaya çıkacağını belirterek, ''Bu sadece Adana'da değil bütün şehirlerdeki derbilerde böyledir. Bize göre daha bütçeli ve daha fazla üst seviyelerde oynamış futbolculardan kurulu Adana Demirspor'u zor bir maç bekliyor'' dedi.

- Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, derbide her iki takımın kazanma arzusuyla sahaya çıkacağını belirterek, ‘’Bu sadece Adana’da değil bütün şehirlerdeki derbilerde böyledir. Bize göre daha bütçeli ve daha fazla üst seviyelerde oynamış futbolculardan kurulu Adana Demirspor’u zor bir maç bekliyor’’ dedi.
 
Turuncu-beyazlılar hafta sonu yapacakları Adana derbisine Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Emrah Bayraktar nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Teknik Direktör Bayraktar, derbi maç öncesi futbolcularını motive etmek için bire bir görüşmelerde yapıyor.
Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerden kurulu bir kadroya sahip olduklarını anımsatarak, lig sonuna kadar mücadele etmeyi bırakmayacaklarını vurguladı. Bayraktar, puan cetvelinin güvenli bölgesinde yer almak için minimum 4-5 maç kazanmaları gerektiğini söyledi.
ONLARI ZOR MAÇ BEKLİYOR
 
Hafta sonu karşılaşacakları Adana derbisine tam kadro hazırlandıklarını ve eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Bayraktar, derbiye her iki takımın kazanma arzusuyla çıkacağını bildirdi.
Bunun sadece Adana derbisine mahsus olmadığını diğer şehirlerdeki derbilerde takımların aynı düşünceyle sahaya çıktığının altını çizen Bayraktar, Adana Demirspor’un kendilerine göre güçlü bir kadroya sahip olduğunu kaydetti.
 
"Derbiler, iki takımın güce ve sıralamadaki yere bakmaksızın kazanmak için oynadığı maçlardır’’ diyen Bayraktar, şöyle konuştu:
‘’ Adana Demirspor bize göre daha bütçeli bir takımdır. Daha fazla üst seviyelerde oynamış kariyerli oyuncuları olabilir ama bu da bizim maça teslimiyet duygusuyla çıkacağımız anlamına gelmiyor. Onları zor bir maç bekliyor. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.’’
 
 

Adanaspor Emrah Bayraktar