Baysal: Bizim baraj sorunumuz yok

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, erken ya da zamanında yapılacak olan seçimlerde partisinin baraj sorunu yaşamayacağını belirterek 'Üye kayıtlarıyla güçlenerek geliyoruz. Daha önce AK Parti'ye kayan Refah Partisi'nin tabanı Allah'a şükürler olsun ki partimizde toplanıyorlar' dedi.

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, erken ya da zamanında yapılacak olan seçimlerde partisinin baraj sorunu yaşamayacağını belirterek “Üye kayıtlarıyla güçlenerek geliyoruz. Daha önce AK Parti’ye kayan Refah Partisi’nin tabanı Allah’a şükürler olsun ki partimizde toplanıyorlar” dedi.
KİLİT KONUMUNDAYIZ
Adana’nın tüm ilçelerinde örgütlendiklerini belirten İl Başkanı Selahattin Baysal, temiz bir maziye sahip kadrolara sahip olmanın da gururunu parti olarak yaşadıklarını söyledi. Baysal, Rahmetli Necmettin Erbakan’ın izinden gitmenin Türk milletine her zaman kazanç getireceğini belirtip “Türkiye’nin kurtuluş reçetesini yazan ve emin adımlarla ilerleyen Fatih Erbakan’ın kadroları inşallah mecliste yerini alacaktır. Yeniden Refah Partisi seçimin kilidi konumundadır. Biz Adana’da çok çalışarak partimizi ileri noktalara taşımak istiyoruz. Bütün gayretlerimiz bunun içindir.” dedi.