Bel altı çirkinliği!

Ak Parti Hükümeti'ne yakınlığı ile bilinen Sağlık Sen Adana Şube Başkanlığı yarışı öncesinde başkanlık koltuğuna talip olanlara yakın isimler birbirlerini bel altı ithamlarıyla suçlayarak adeta seçimleri çirkinleştirmeye başladılar.

Ak Parti Hükümeti’ne yakınlığı ile bilinen Sağlık Sen Adana Şube Başkanlığı yarışı öncesinde başkanlık koltuğuna talip olanlara yakın isimler birbirlerini bel altı ithamlarıyla suçlayarak adeta seçimleri çirkinleştirmeye başladılar.
MAHKEME KARARI UYGULANMAK ZORUNDA
Mevcut Başkan Recep Kurum’un delege seçimlerini delege adayı olmayı düşünen sendika üyelerinden habersiz bir şekilde usulüne uydurarak yaptığı gerekçesi ile Başkan Adayı olan Bekir Nennioğlu tarafından mahkemeye yapılan itiraz görüşülmüş ve mahkeme kararı ile Recep Kurum’un yaptığı delege seçimleri iptal edilmişti. Sağlık Sen Genel Merkezi’nin de ikiye bölünmesinden kaynaklı Adana seçimlerini destekleyen Ankara ayağında da bölünmeler yaşandı. Genel merkezdeki yöneticiler arasındaki ayrılığı Adana’daki iki başkan adayının da fırsat bilerek kendi lehlerinde değerlendirme yoluna gittikleri gözlemleniyor. Mahkeme kararını genel merkezin 1 aylık süre içinde uygulamak zorunda olduğu ve delege seçimlerini yaptırmak durumunda olduğu ifade ediliyor.
TARAFSIZ ÜYELER: ÇİRKİNLİKLERDEN UZAK KALIN
Mahkeme kararının 1 aylık yasal süre içinde uygulanması gerekir iken Başkan Adayı olan Recep Kurum ile Bekir Nennioğlu’nun taraftarları arasında özellikle sosyal medya üzerinden bel altı çirkinlikleri yaşanmaya başladı. Başkan adaylarını kastederek geçmiş yıllarda yaşandığı iddia edilen bel altı çirkinlikler adayların kişilik haklarını da ihlal ederek gerçekleşir iken seçimlerin Sağlık Sen’e ve Adana’ya yarar getirmesinden çok zarar getirecek duruma girdiği ifade ediliyor. Bu nedenle Sağlık Sen çatısı altında kenetlenmiş her iki adayın da polemiklerinden uzak kalmaya çalışan sağlık çalışanları bu bel altı çirkinliklerinden rahatsızlık duyarak her iki adayın taraftarlarına ‘çirkinleşmeyin, sendikaya zarar vermeyin’ çağrısında bulundular.