Belediye meclisi noter mi?

Bugün başlayacak olan Seyhan Belediyesi'nin Mayıs ayı oturumlarında Kent Meydanı'ndaki binalara tapu idarelerinin kiralamasına ait gündem maddesini eleştiren AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Yalçın Limoncu 'Her şey bitmiş. Tapu idareleri taşınmış. Meclis üyelerine burasını kiraya vermek için kira bedelini tespit edelim deniliyor. Belediye meclisi noter mi?' sözleriyle tepki gösterdi.

Bugün başlayacak olan Seyhan Belediyesi’nin Mayıs ayı oturumlarında Kent Meydanı’ndaki binalara tapu idarelerinin kiralamasına ait gündem maddesini eleştiren AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Yalçın Limoncu “Her şey bitmiş. Tapu idareleri taşınmış. Meclis üyelerine burasını kiraya vermek için kira bedelini tespit edelim deniliyor. Belediye meclisi noter mi?” sözleriyle tepki gösterdi.
BU KADAR CİDDİYETSİZLİK OLMAZ
Yalçın Limoncu, gündemin 4.maddesinde yer alan “Kent Meydanı Projesi kapsamında Sucuzade Mahallesinde bulunan binanın bazı bağımsız bölümlerinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 75/d maddesine göre 1 yıllığına Adana Tapu ve Kadastro XXIII. Bölge Müdürlüğüne kiraya verilmesi ve kira bedelinin belirlenmesi talebine ait gündem maddesini eleştirip “Tapu idareleri taşınmış. Faaliyetlerine başlamışlar. Vatandaşlara hizmet dahi veriyorlar. Siz kalkıp belediye meclis üyelerine ‘Biz kiraya verdik. Anlaştık. Siz şu fiyat bedelini onaylayın’ diyorlar. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Belediye meclis üyeleri noter görevi görmüyorlar” sözleriyle tepki gösterdi.