Belediyeler yerel basına sahip çıkmalı

MHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Divan Kâtibi olan Cemal Demirağ, Korona Virüsü salgını nedeniyle toplumun her kesiminin bu olumsuzluktan etkilendiğini belirtip yerel basına özellikle belediyelerin sahip çıkmasını gerektiğini söyledi ve ilan konusunda desteklenmesini istedi.

MHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Divan Kâtibi olan Cemal Demirağ, Korona Virüsü salgını nedeniyle toplumun her kesiminin bu olumsuzluktan etkilendiğini belirtip yerel basına özellikle belediyelerin sahip çıkmasını gerektiğini söyledi ve ilan konusunda desteklenmesini istedi.
YEREL GAZETELERE İLAN DESTEĞİ VERİN
Bir aylık huzur hakkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ yardım kampanyasına bağışladığını kaydeden Meclis Üyesi Demirağ, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri yerel gazetelerin bugün ilan alamayarak maddi sıkıntı içinde olduğu şu günlerde reklam vererek destek olmaları gerekiyor. Ben buradan bir çağrıda bulunmuş olayım. Acilen bu konuda kendinizi görevli sayın. Bize de düşen bir görev olur ise yapmaya hazırız” dedi.
OTELLERİ SAĞLIKÇILARA TAHSİS EDELİM
Türkiye’nin bu virüs salgınından biran önce kurtulmasını da dileyen MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Divan Kâtibi Cemal Demirağ, hizmet sektörünün âdete durduğunu söyledi. Sigortasız ve yevmiye usulü ile çalışan hizmet sektörünün elemanlarının da sıkıntı içinde olduğunu kaydeden Demirağ, ‘Adana’da 3 tane 5 yıldızlı, 4 tane 4 yıldızlı otel kapandı. Sağlık çalışanlarının bu otellerde konaklamasının sağlanması gerekir. Bu anlamda belediyeler kendilerini görevli sayarak olaya el atmalıdırlar. Böylelikle sağlık çalışanlarının da her türlü ihtiyacının karşılanması söz konusu olur. Biz yine evde kalalım. Evde kal Adana, evde kal Türkiye’ sözleriyle temennilerini de açıklamış oldu.