Belediyelerin anahtarını istiyoruz

3 ilçenin belediye başkan adayını açıklayıp partiye katılımları kamuoyu ile paylaştılar.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Feke, Aladağ ve Sarıçam Belediye Başkan adayları tanıtılır iken, partiye yeni katılan isimler kamuoyu ile tanıştırıldı. Feke’de Doğan Atasever, Aladağ’da Halil Şahan ve Sarıçam’da ise Mehmet Koca Millet İttifakı’nın adayı olarak seçmenlerin huzuruna çıktı.
 
MİLLET İTTİFAKI’NA GÜVEN
İl binasında düzenlenen törende konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Millet İttifakı olarak adaylarına güvenen Adanalılar’ın adayları belediye başkanı yapacağını şimdiden gördüğünün altını çizip tüm belediye başkan adaylarından belediyelerin anahtarlarını getirmesini istedi.
 
ALADAĞ’DAN KİMLER İYİ PARTİ’YE KATILDILAR?
Bu arada Aladağ İlçesi’nde daha önce Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Halil Şahan’ın partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılması ile birlikte partiye geniş bir kitlenin katılımı gerçekleşti. Aladağ ilçesinde Ahmet Solaklıoğlu, Yusuf Yıldız, Hasan Hüseyin Gündüz, İsmet Şahin, Atilla Karataş, Ahmet Can Bulak, Mahir Kılıç, Bekir Sert, Yusuf Kırcılı, Atilla Karataş, Osman Özkan Keklik, Kemal Özdemir, İsmail Gök, İsa Demir, Türkülay Menevşe, Abdurrahman Durmaz, Osman Karabulut ve Abdurrahman Çiçek İYİ Parti saflarına geçtiler.