BELEMEDİK RESTAURANT

Huzurun ve lezzetin adresi

Adana’nın güzide ilçelerinden Pozantı’da belediye tarafından bir restaurant yaptırıldı. Pozantı Belediyesi Belemedik Restaurant ve Kafeteryası ismi ile 31 Mayıs 2019 tarihinde hizmete giren bu tesis ‘Huzurun ve lezzetin adresi’ olarak nitelendiriliyor.
Pozantılılar’ın ‘Siz de gelen pişman olmayacaksınız’ diyerek tüm Türkiye halkını davet ettiği Belemedik eşsiz bir doğa harikası olan yer. İşletmeciliğini Pozantı Belediyesi Personel Hizmetleri Limitet Şirketi’nin yaptığı tesislerde tecrübeli personeller görev alıyor. Tecrübeleri kadar hijyenik sunum ve kıyafetleriyle de ilgi topluyorlar. Izgara çeşitleri, sıcak soğuk içecekler, demlik çay hizmeti veren tesisler insanların adeta uğrak merkezi oldu.
Pozantı’nın başarılı belediye başkanı olan Mustafa Çay üç dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunuyor. Halkın sevdiği bu insan, ilçeye yeni hizmetler yapmadan adete duramıyor. Bir zamanlar kaderine terk edilmiş birkaç binadan ibaret olarak atıl duran ve kimsenin el atmadığı Belemedik’i ayağa kaldırdı. Belemedik kendine geldi, Adana’ya ve Türkiye’ye güzel bir tesis kazandırdı Sayın Mustafa Çay.
Günlük kahvaltı servisi ile hizmet veren tesis, hafta sonlarında ailelerinizle birlikte uğrayabileceğiniz doğa güzelliği ile donanımlı, açık büfe kahvaltı çeşitleriyle destekli hizmetleriyle eşsiz, tarih ve doğanın insanlara sunduğu bütün güzellikleri barındıran bu tesislere mutlaka uğramanızı salık veriyoruz.