Bepanthol

Harika nemlendirici özelliği ile herkes tarafından bilinen ve her evde mutlaka kullanılan bepanthol ürünleri ile cildinizi besleyin. Bepanthol en zor kuruluklarla bile kolaylıkla başa çıkar.

Harika nemlendirici özelliği ile herkes tarafından bilinen ve her evde mutlaka kullanılan bepanthol ürünleri ile cildinizi besleyin. Bepanthol en zor kuruluklarla bile kolaylıkla başa çıkar. Özellikle inatla kuruyan dudaklar, dirsekler gibi bölgeler için kesin çözümü sunan tek üründür. Bunun yanı sıra özel olarak geliştirilmiş formülü ile bebeklerinizin cildi için de özenle bakım yapar. Ayrıca vücut nemlendirme ürünleri sayesinde vücudunuzu daha inatçı kuruluk sorunu ile karşılaşmadan nemlendirir, besler. Cildinizin her an ihtiyaç duyduğu nemi sağlayan özel ürünler sunar.
BepantholÜrünleri İçeriği
Bepanthol ürünlerinin güvenilirliği içinde parfüm ya da paraben olmamasından gelir. Cildinizi yıpratacak bu malzemelerin olmamasından dolayı hem kendiniz hem de bebeğiniz için güvenle kullanabilirsiniz. Cildiniz için nemlendirici özelliğini ise içindeki Pro-vitamin B5 içeriği ile sağlar. Pro-vitamin B5 ile cildinizi kimyasal kullanmadan nemlendirerek besler. Bebeğiniz için geliştirilen ürünlerde ise provitamin B5, zeytinyağı ve lanolin bulunmasından dolayı bebeğinizin narin vücudu için özel bir bakım sunar. Bepanthol, hem bebeğiniz hem sizin için cildinizin yıpratmadan koruma imkanı sunar.https://www.kozmela.com/bepanthol sayfasında bu ürünü inceleyebilirsiniz.
 

Bepanthol