BETONARME BİNA SATILIK

ADANA İCRA DAİRESİ AÇTI İHALEYİ.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Adana İl, Çukurova İlçe, 5993 Ada, 5 Parsel, karslılar mah. Mahalle/Köy, Taşınmaz arsa üzerinde, bodrum, zemin ve 2 normal kattan meydana gelen ,betonarme karkas sistemi ile yapılmış bir yapı bulunmaktadır. Yapının zemin ve normal katlarında bir mesken bulunmaktadır.
Bodrum Kat: 2 oda ve 1 teras balkon hacizlerinden oluşmaktadır. Yer döşeme kaplamaları kısmen karo mozaik, kısmen şap, duvarları sıvalı, pencereler ahşap doğrama ve kapılar ve kısmen demir doğramadır.104 m2 oturum alanı ve 26 m2 teras balkonu bulunmaktadır.
Zemin Kat: 4 Oda, 1 salon. Mutfak, 2 balkon , banyo+wc,antre ve hol hacimlerinden oluşmuştur.Döşeme kaplamaları parke,duvarları duvar kağıdı ve plastik badana,iç kapılar vernikli ahşap doğrama ve dış kapısı çelik doğramadır.Pencereleri PVC ve ıslak hacimleri seramiktir.168 m2 oturum alanı vardır.
1 Normal Kat: 2 oda,mutfak+oturma odası, 1 salon,2 balkon,banyo+wc,antre ve hol hacimlerinden oluşmuştur.Döşeme kaplamaları parke (kısmen bozulmuş),duvarları,duvar kağıdı ve plastik badana,iç kapılar vernikli ahşap doğrama ve dış kapısı çelik doğramadır.Pencereleri PVC ve ıslak hacimler seramiktir. 175 m2 oturum alanı vardır.
2 Normal Kat: 2 oda,1 salon,mutfak,banyo+wc,antre ve hol hacimlerinden oluşmuştur.Döşeme kapıları seramik ve parke,duvarları plastik badana iç kapılar vernikli ahşap doğrama ve dış kapısı çelik doğramadır. 159 m2 oturum alanı ve 16 m2 teras balkonu bulunmaktadır.Taşınmaz dört cepheli olup betonarme karkas tarzında inşa edilmiş ve elektrik ve su tesisatları mevcuttur.
İHALE GÜN VE SAATİ:  27/07/2021 günü 11:30 - 11:40 arası Yeni Adliye Binası 1. Kat D110 - KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI NO :29 YÜREĞİR / ADANA
İHALE İLE İLGİLİ BİLGİLER: https://www.ilan.gov.tr/ilan/801161/emlak/bina-apartman/adana-cukurovada-betonarme-karkas-yapi-icradan-satilittir